Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Take-Two CEO: «Είμαστε 10 χρόνια μακριά από το φωτορεαλισμό στα videogames»

*
Τη θέση του για το που έχουμε φτάσει με τα γραφικά στα videogames και το ότι είμαστε 10 χρόνια μακριά από το φωτορεαλισμό εξέθεσε σε συνέντευξή του ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick. Το στέλεχος της εταιρείας σημείωσε πως το μέλλον των videogames είναι ευοίωνο και πως η εξελίξεις στην τεχνολογία (και όχι μόνο) θα φέρουν τα επόμενα 30-40 χρόνια ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις. «Θεωρώ πως σε δέκα χρόνια θα δούμε τεχνολογίες που θα βοηθήσουν τους developers μας να φτιάχνουν games που θα δείχνουν σαν την πραγματικότητα. Ακόμη και η ενσωμάτωση social χαρακτηριστικών είναι κάτι που θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε αρκετά το κοινό μας», σημείωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο του UBS Global TMT Virtual Conference.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*